Winnaar Glas Awards

Op 9 februari 2023 mochten we in Utrecht bij de Bouwbeurs 2023 tijdens de uitreiking van de prestigieuze Glas Award door Koninklijk Bouwend Nederland Vakgroep GLAS de Aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen.

Weer een mooie erkenning voor ons isoMAX circulaire glas. In dit geval specifiek voor de toepassing hiervan in het renovatieproject Kersenboogerd in Hoorn dat we in opdracht van Hemubo voor Intermaris hebben uitgevoerd.

In dit project hebben we ons circulaire glas voor het eerst grootschalig toegepast, ca 1100m2. Uniek voor Nederland! De CO2 impact is hiermee 42% lager t.o.v. traditioneel geproduceerd isolatieglas.

Wij danken de jury en feliciteren uiteraard ook de andere winnaars deze avond Delft University of Technology en D&O Bouwglas B.V. met hun awards.

Meer nieuws

Vragen over dit bericht?